23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρομακτική στιγμή όταν αγόρι 9 ετών πετάγεται στον ουρανό μέσα σε φουσκωτή μπάλα

Αγόρι μέσα σε φουσκωτή μπάλα παρασύρθηκε στον αέρα από δυνατή ριπή ανέμου σε φεστιβάλ τροφίμων και ποτών στο Μέρσεϊσαϊντ. Παραμένει στο νοσοκομείο σε «σοβαρή αλλά σταθερή» κατάσταση.

Το νεαρό αγόρι συμμετείχε στη δραστηριότητα zorbing σε μια φουσκωτή πισίνα στο φεστιβάλ τροφίμων και ποτών του Σάουθπορτ, στο Μέρσεϊσαϊντ, την Κυριακή, όταν μια αλλόκοτη ριπή ανέμου τον έστειλε στον αέρα.

Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο με «πολλαπλά σοβαρά τραύματα» αφού έφτασαν στο σημείο εθελοντές από την κλινική του Αγίου Ιωάννη. Η αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Το βίντεο δείχνει άλλα παιδιά να τρέχουν μέσα σε ξεχωριστές φουσκωτές μπάλες zorb σε μια πισίνα με κουπί, όταν ξαφνικά το νεαρό αγόρι έρχεται στο προσκήνιο καθώς πετάει πάνω από τα δέντρα. Καθώς το προσωπικό σπεύδει να βοηθήσει, στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Υπήρξε μια ριπή ανέμου, το φουσκωτό απογειώθηκε από την πισίνα με το αγόρι μέσα». «Η φουσκωτή μπάλα προσγειώθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων και έσκασε κατά την πρόσκρουση αφήνοντας το αγόρι στο έδαφος».

Ο Πωλ Χολμς ήταν μεταξύ των θεατών που έσπευσαν να βοηθήσουν το αγόρι αφού είδαν το σοκαριστικό ατύχημα να εκτυλίσσεται. Ο 43χρονος απολάμβανε το φεστιβάλ με την οικογένειά του όταν παρατήρησε ένα γρήγορο αεράκι και κοίταξε γύρω του για να δει δύο μπάλες zorb στον ουρανό.

Περιγράφοντας την σκηνή, δήλωσε στην εφημερίδα Liverpool Echo: «Στεκόμασταν ακριβώς δίπλα στον λάκκο με τα zorb και ψάχναμε κάτι να φάμε. Υπήρξε ένα αεράκι αρκετά γρήγορα και απλά είπα «αχ αυτό το αεράκι είναι ωραίο».

Με την άκρη του ματιού μου είδα δύο από τις μπάλες zorb να πετάγονται στον ουρανό και φώναξα με όλη μου τη φωνή «υπάρχει ένα παιδί σε μία από αυτές τις μπάλες, κάποιος να το πιάσει».

Τη στιγμή που φώναξα «υπάρχει ένα αγόρι στον αέρα», το προσωπικό στο χώρο με τα φουσκωτά έσπευσε να βγάλει όλα τα παιδιά από τις υπόλοιπες μπάλες στο λάκκο.

«Δεν ξέρω αν οι γονείς πήδηξαν μέσα ή μόνο το προσωπικό, αλλά βιάστηκαν να τα βγάλουν από τις υπόλοιπες μπάλες. Μία από τις μπάλες zorb δεν πήγε τόσο ψηλά και προσγειώθηκε».

Φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν αλλού δείχνουν το πάρκο γεμάτο με επισκέπτες, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται για την περίθαλψη του παιδιού.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου το αγόρι εκσφενδονίστηκε στον αέρα, εντοπίστηκε την ίδια μέρα ένας «μίνι ανεμοστρόβιλος».

Τα πλάνα δείχνουν κάτι που φαίνεται να είναι ένας ανεμοστρόβιλος να στροβιλίζεται σε έναν δρόμο έξω από ένα κοντινό πάρκο.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει γνώση του υλικού και ότι θα αποτελέσει μέρος της έρευνάς τους, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ δήλωσε: «Γύρω στις 2 το μεσημέρι, αναφέρθηκε ότι ένα εννιάχρονο αγόρι είχε τραυματιστεί σε υπαίθριο φεστιβάλ στο Victoria Park.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, τα οποία δεν απειλούν τη ζωή του.»

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του περιστατικού. Η δύναμη πρόσθεσε ότι μια δεύτερη μπάλα zorb σηκώθηκε επίσης στον αέρα, αλλά το παιδί που βρισκόταν μέσα δεν έπαθε τίποτα.

Πηγή: dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ