20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρομοκρατημένη η οικογένεια του Στέρλινγκ μετά την ένοπλη ληστεία

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ακόμα τρομοκρατημένη είναι η οικογένεια του Ραχίμ Στέρλινγκ, ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας, η οποία δέχθηκε ένοπλη ληστεία, όσο ο Άγγλος εκπροσωπούσε την χώρα του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ληστές μπήκαν το περασμένο Σάββατο στο σπίτι που ζούνε ο Στέρλινγκ και η σύντροφος του Πέιτζ Μίλιαν μαζί με τα παιδιά τους όντας ένοπλοι, κλέβοντας ρολόγια αξίας άνω των 300.000 λιρών.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η Πέιτζ και τα παιδιά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ληστές, ή αν ληστές με το που αντιλήφθηκαν ότι υπήρχαν άτομα στο σπίτι, έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος. Μέλος της οικογένειας Στέρλινγκ δήλωσε στην The Sun:«Φυσικά η Πέιτζ και τα παιδιά είναι τρομοκρατημένοι και φυσικά το συμβάν αυτό τους έχει τραυματίσει. Το ίδιο και τον Ραχίμ ο οποίος άρον άρον έφυγε από το Κατάρ.»

Ο ίδιος έχει γυρίσει στην Αγγλία για να είναι μαζί με την οικογένεια του, με την Αγγλία να κερδίζει 3-0 την Σενεγάλη, παρά την απουσία του. Μένει να δούμε αν θα ταξιδέψει πίσω στο Κατάρ, για τον προημιτελικό, ενάντια στην Γαλλία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ