20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τροχαίο με έναν νεκρό στο Καλεσμένο – ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 60 μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο με απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/5) στο 22ο χλμ της Ε.Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου, στο ύψος του χωριού Καλεσμένο. Στα τραύματά του υπέκυψε λίγες ώρες μετά το τροχαίο, ένας 70χρονος με καταγωγή από χωριό των Αγράφων.

Λίγο πριν τις 09:30πμ, ΙΧ αυτοκίνητο (μάρκας Hyundai) με δύο επιβάτες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 60 μέτρων.

Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής -από την ΠΥ Καρπενησίου και τη ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας- με δέκα άνδρες, που προσέγγισαν το όχημα και με τη χρήση φορείου ανέσυραν τους δύο τραυματίες, την 66χρονη γυναίκα και τον 70χρονο σύζυγό της. Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ανέλαβαν τη διακομιδή τους στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Εκεί, οι γιατροί, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 70χρονο, που υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανδρόγυνο Ευρυτάνων, που κατευθύνονταν από το Καρπενήσι με προορισμό χωριό του Δήμου Αγράφων. Στην περιοχή επικρατούσε βροχόπτωση και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

«Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός δύο τραυματισμένων ατόμων από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής και πτώσης του οχήματος τους σε γκρεμό, στο 22χλμ της Ε.Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα», αναφέρει σε ενημέρωσή του για το τροχαίο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στα Ευρυτανικά Νέα μίλησε ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας, Πύραρχος, Στέργιος Φυσέκης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ