20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρόφιμα και άλλα είδη μοίρασε σε οικογένειες της Ευρυτανίας, το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Καρπενησίου, ενόψει των γιορτών

Για πολλούς συνανθρώπους μας, οι εποχές είναι οικονομικά δύσκολες, με την αβεβαιότητα -που έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω της πανδημίας- να κυριαρχεί και συχνά, τα δεδομένα να γίνονται… ζητούμενα. Σε αυτό το πλαίσιο, η κοινωνική αλληλεγγύη μοιάζει σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, που λειτουργεί χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές ιδιωτών και τοπικών φορέων, προχώρησε, το διήμερο 21-22/12, στη διανομή τροφίμων, κρεάτων, απορρυπαντικών και άλλων χρήσιμων ειδών σε οικογένειες, τόσο του Καρπενησίου, όσο και των χωριών της Ευρυτανίας. «Δυστυχώς, τόσο η οικονομική, όσο και η υγειονομική κρίση, έχουν συσσωρεύσει δυσβάσταχτα προβλήματα σε πολλούς συμπολίτες μας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση για τη δράση.

Διαβάζουμε, επίσης, τα εξής:

«Ευχαριστίες κι ευχές σε όσους έχουν τη δυνατότητα και με χαρά μας προσφέρουν, όσα εμείς αντιπροσφέρουμε στον κόσμο. Στην Ιερά Μονή Προύσου, για το λάδι και τα χρήματα, που διαθέτει κάθε μήνα στο Γενικό Φιλόπτωχο για την αγορά αγαθών. Στη κα Μαίρη, σύζυγο του μακαριστού Κων/νου Λιάπη, για τη μεγάλη προσφορά της σε τρόφιμα και κρέας, κάθε χρόνο προ των Χριστουγέννων. Στην ιατρό κα Θωμ. Οικονόμου, στο σύλλογο “Συν στον άνθρωπο” και σε πολλούς ακόμη αδερφούς μας, οι οποίοι προτιμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Σε όλους ευχόμαστε, να είναι πλούσια τα ελέη του δωρεοδότου Χριστού μας, στις οικογένειες τους.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ