28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τσικνοπέμπτη στο κέντρο του ηλιόλουστου Καρπενησίου. Στο ΚΑΠΗ γιόρτασαν το έθιμο Δήμος και ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ γιόρτασαν σήμερα την Τσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης, στον χώρο του ΚΑΠΗ. Η όμορφη γιορτή, που άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «Ορεινές Απόκριες 2023», περιλάμβανε ψητά εδέσματα, κρασί και μουσική, με προσκεκλημένους τα μέλη του ΚΑΠΗ και απλούς δημότες, όλων των ηλικιών.

“Σε κλίμα χαράς και γλεντιού γιορτάσαμε σήμερα την Τσικνοπέμπτη στο Δήμο Καρπενησίου. Από νωρίς το πρωί αρχίσαμε να τσικνίζουνε την ατμόσφαιρα με τις ψησταριές μας αναμμένες στο χώρο του ΚΑΠΗ για τα μέλη του κέντρου ηλικιωμένων -που το απόλαυσαν ιδιαίτερα – αλλά και για όλους τους δημότες που βρέθηκαν εκεί! Ψήσιμο και φαγοπότι ακολούθησε και στο κέντρο συγκέντρωσης των οχημάτων του Δήμου (Όρχος) για το εργατικό προσωπικό του Δήμου , μια αφορμή απόδρασης από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και μια ευκαιρία για ενδυνάμωση και σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων εργασίας. Με τσίκνα, χορούς, τραγούδια και γέλια, γέμισαν και τα σχολικά προαύλια με μαθητές και εκπαιδευτικούς να το χαίρονται ιδιαίτερα καθώς και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου. Καλές Απόκριες σε όλες και όλους!”, αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου.

Στα Ευρυτανικά ΝΕΑ μίλησε ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, που αναφέρθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που προετοιμάζονται για το 3ήμερο της Αποκριάς, παρουσία πλήθους τουριστών που αναμένεται να επισκεφθούν την Ευρυτανία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ