25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τσιμίκας: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

 

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας αναφέρθηκε, στο κακό ξεκίνημα της Λίβερπουλ τονίζοντας πως, η ομάδα του πρέπει να αμύνεται καλύτερα και πως οι στόχοι των “κόκκινων” δεν αλλάζουν.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (4/10) αγώνα της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Ρέιντζερς για την 3η αγωνιστική του Champions League. O Έλληνας αμυντικός σχολίασε το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίει φέτος η ομάδα του τονίζοντας πως οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι με πέρσι και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

«Δεχόμαστε πολλά γκολ, δεν είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να παλέψουμε. Σε μια ομάδα αμύνονται και οι έντεκα παίκτες, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να αμυνόμαστε πιο σωστά. Φυσικά η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη με τόσα παιχνίδια.

Σε ένα σημείο αυτό οδήγησε και στο κακό φετινό φετινό ξεκίνημα, αλλά δεν θα βρω δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για κάθε πρόκληση, οφείλουμε να το ξεπεράσουμε, να το αντιμετωπίσουμε και να επιστρέψουμε στη νικηφόρα νοοτροπία μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, οφείλουμε να επανέλθουμε. Την περσινή σεζόν βρεθήκαμε στο -15 και στο τέλος ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε την Premier League. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

«Έχουμε τους ίδιους στόχους και τους κυνηγήσουμε. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ο ίδιος με πέρσι. Έχουμε την ίδια δομή, τις ίδιες τακτικές. Πέρσι κατακτήσαμε δυο Κύπελλα, χάσαμε για έναν βαθμό την Premier League και πήγαμε μέχρι τον τελικό του Champions League. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος, θεωρώ ότι ήταν μια κακή στιγμή»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ