27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του… Τροχαίο στην παράκαμψη Μακρακώμης για 35χρονο οδηγό από το Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Καρπενήσι επέβαιναν δύο Ευρυτάνες, ο 35χρονος οδηγός και η μητέρα του

Πολύ χειρότερη εξέλιξη θα μπορούσε να έχει το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου, στο ύψος της Μάκρης του Δήμου Μακρακώμης.

Όλα συνέβησαν στη 13:25 το μεσημέρι, όταν το ασημί VW Golf που οδηγούσε ένας 88χρονος, παραβίασε το STOP τη διασταύρωση της Μάκρης και εισήλθε κάθετα επί της Ε.Ο. Την ίδια ώρα, μια ασημί Mercedes C-Class coupe που οδηγούσε ένας 35χρονος από το Καρπενήσι, κινούνταν κανονικά με κατεύθυνση προς την Ευρυτανία. Φαίνεται πως ο ηλικιωμένος οδηγός δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του έτερου οχήματος, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να χτυπήσουν μετωπικά – πλαγιομετωπικά, παρότι ο 35χρονος Καρπενησιώτης προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση.

Παρότι τα αυτοκίνητα υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές, ευτύχημα είναι ότι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο -συνολικά 4 άτομα- δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 35χρονο, επέβαινε η μητέρα του, που, επίσης, είναι καλά στην υγεία της.

Στον τόπο του ατυχήματος έφθασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας και πυροσβέστες από την Π.Υ. Μακρακώμης, ενώ λόγω του τροχαίου ίσχυσαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ