28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Υποτροφίες σε αποφοίτους λυκείων από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής. Οι αιτήσεις, οι υποψήφιοι, οι προϋποθέσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» θα απονείμει υποτροφίες σε Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, που φοίτησαν στα σχολεία του νομού κατά το σχολικό έτος 2021-2022 και διακρίθηκαν για την επίδοση και το ήθος τους.

Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων αποτελούν η σχολική επίδοση, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση.

Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες της Γ’ Τάξης, αφού συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, θα πρέπει να υποβάλλουν και τα εξής δικαιολογητικά: φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ, φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας (και σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης από την οικογένεια του μαθητή, υπεύθυνη δήλωση θωρημένη από την εφορία) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας ή ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας (κτήριο ΟΑΕΔ, Προφήτης Ηλίας Καρπενησίου) έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας, στον κ. Ιωάννη Οικονομίδη και στο τηλέφωνο 22370-80247.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ