23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Αθήνα, ο Νίκος Σερετάκης, που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος δ. Καρπενησίου

από την έντυπη έκδοση

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής, θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, στις προσεχείς εκλογές. Ο Νίκος Σερετάκης κατάγεται από το Καρπενήσι, ενώ είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καρπενησίου.

Πρόκειται για ένα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Φιλαδέλφειας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1970. Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και του Γραφείου του. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος με την Ελίνα Χαιρικάκη, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τη Μυρτώ και το Γιώργο.

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου 2010 – 2014. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ως επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν τα σχολεία, την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων του δήμου κ.α. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και στους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας, όντας και ο ίδιος σκακιστής. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας από το 2004 έως το 2016.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ