17 Οκτωβρίου 2021

Υπόθεση Βαλυράκη: Ραγδαίες εξελίξεις – Δεκτό το αίτημα της οικογένειας του πρώην υπουργού

Υπόθεση Βαλυράκη: Ραγδαίες εξελίξεις – Δεκτό το αίτημα της οικογένειας του πρώην υπουργού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι δικαστικό συμβούλιο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για ένα μικρό κύκλο ατόμων.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια αλλά και το αίτημα της για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τελικά οι δικαστικές αρχές της Χαλκίδας έδωσαν το ΟΚ προκειμένου να ερευνηθούν εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα ψαράδων.

Έτσι θα ελεγχθούν οι συνομιλίες για το χρονικό διάστημα από τις 11: 00 πμ έως τις 14:00 μμ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, όπου φαίνεται εντός του κόλπου της Ερέτριας να κινούνταν αλιευτικά σκάφη, παρότι οι ιδιοκτήτες τους είχαν αναφέρει αρχικά στις λιμενικές αρχές ότι δεν είχαν βγει εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών θα βρεθούν οι συνομιλίες ενός μικρού κύκλου προσώπων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κυμαίνονται μεταξύ 5 – 10 ατόμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

To άρθρο Υπόθεση Βαλυράκη: Ραγδαίες εξελίξεις – Δεκτό το αίτημα της οικογένειας του πρώην υπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ