[UPD] Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 17χρονης Γερμανίδας αθλήτριας στο Καρπενήσι – Απέσυρε την καταγγελία της

[UPD] Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 17χρονης Γερμανίδας αθλήτριας στο Καρπενήσι – Απέσυρε την καταγγελία της

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 17χρονης Γερμανίδας αθλήτριας από 14χρονο συναθλητή της, κατά τη διάρκεια προπονητικού καμπ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Καρπενήσι, από αθλητικό σύλλογο με έδρα την αθήνα και την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων, αν και αρχικά η ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε πως ο 14χρονος Έλληνας τη βίασε μέσα στο δωμάτιο του το απόγευμα της Δευτέρας (26/8), το πρωί της Τετάρτης (28/8) ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεσή της και, ήδη, απέσυρε την καταγγελία, ανακαλώντας τον αρχικό της ισχυρισμό.

«Ο καταγγελλόμενος είναι 14 ετών και η καταγγέλλουσα 17. Η κοπέλα έκανε μια καταγγελία για το συμβάν, όχι μήνυση, και για αυτό δεν έγινε και ιατροδικαστική εξέταση, την οποία η ίδια με ελεύθερη βούληση ανακάλεσε. Την ανακάλεσε σήμερα (σ.σ. 28/8) το πρωί δηλώνοντας επίσημα στην Αστυνομία πως ό,τι συνέβη ήταν με τη δική της συναίνεση. Το συμβάν ήταν σε γνώση και του προπονητή ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τους βρήκε στο δωμάτιο», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος του διοργανωτή του καμπ, κ. Παναγιώτης Καρυδομάτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (26/8), σε γνωστό ξενοδοχείο του Καρπενησίου, όπου είχαν καταλύσει αθλητές/τριες που συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ με εκατοντάδες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην αρχική καταγγελία της, η 17χρονη Γερμανίδα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου ότι ένας 14χρονος συναθλητής της την ακινητοποίησε -με τη χρήση σωματικής βίας- και ασέλγησε σε βάρος της. Τελικά, ο ισχυρισμός της αποδείχθηκε ψευδής, όπως η ίδια ομολόγησε, και η υπόθεση αναμένεται να μπει στο αρχείο.

Όπως φαίνεται, η κοπέλα προχώρησε στην ψεύτικη καταγγελία επειδή όσα έγιναν με τον 14χρονο άρχισαν να γίνονται γνωστά.