23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φάρμα: Η Νάιρα Αλεξοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο και αναστάτωσε τους συμπαίκτες της

Η Νάιρα Αλεξοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο στη Φάρμα και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό. Με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα, η οποία της έριχνε νερό, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να λύσει και το πάνω μέρος του μαγιό της.

Η τραγουδίστρια Νάιρα Αλεξοπούλου μπήκε πριν λίγες μέρες στη Φάρμα, και ήδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη ζωή εκεί.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης έκανε το πρώτο της μπάνιο, χαρίζοντας μάλιστα ένα χαλαρό σόου σε συμπαίκτες και τηλεθεατές.

Το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του… Μπήκε στην λεκάνη φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι κι η Σάσα Μπάστα ανέλαβε να την λούσει.

Μάλιστα η Νίκη Χαντσαρίδου την παρότρυνε να πλυθεί ωραία και θηλυκά κι η κάμερα εστίασε στο καλλίγραμμο κορμί της.

Στο τέλος η Νίκη της τράβηξε το κορδόνι από το επάνω μέρος του μπικίνι και λίγο έμεινε να απολαύσει την αίσθηση του νερού topless.

H Νάιρα Αλεξοπούλου γεννήθηκe στην Αρμενία, από μικρή, όμως, ήρθε στην Ελλάδα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια με πατέρα δεξιοτέχνη στο βιολί και μητέρα τραγουδίστρια.

Η μεγάλη της αγάπη είναι το πιάνο με το οποίο ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία (5 χρονών). Ασχολείται με το τραγούδι επαγγελματικά αρκετά χρόνια και «ανήκει» στο δυναμικό της Heaven Music. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως: Βασίλης Καρράς, Λευτέρης Πανταζής, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Χολίδης κ.α.

To άρθρο Φάρμα: Η Νάιρα Αλεξοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο και αναστάτωσε τους συμπαίκτες της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ