19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φεστιβάλ αναρρίχησης στα Άγραφα τον Αύγουστο. Συνάντηση Τασιού με τους ανθρώπους του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων

Πολλές φορές τα Ευρυτανικά Νέα έχουν αναδείξει τη σοβαρή προσπάθεια που επιτελείται από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων με στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής όσον αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες, την πεζοπορία, την αναρρίχηση κ.α. Προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο όμορφο Φαράγγι του Μπουζουνίκου, κοντά στα Τοπόλιανα, έχουν διανοιχθεί δεκάδες νέες αναρριχητικές διαδρομές -κάθε επιπέδου.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Ευρυτανία, το διήμερο 11 και 12 Αυγούστου 2022, σε μια προσπάθεια προβολής του πεδίου και της ευρύτερης περιοχής σε ντόπιους και επισκέπτες και σε συνδιοργάνωση της ΠΕ Ευρυτανίας και του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων. Για τον λόγο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Ο.Σ. Αγράφων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Θωμά Νταβαρίνο.

«Σε μια ακόμη προσπάθεια αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος η Π.Ε. Ευρυτανίας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγράφων συνδιοργανώνουν το 1ο φεστιβάλ αναρρίχησης στα αναρριχητικά πεδία στο φαράγγι Μπουζουνίκου το διήμερο 11 & 12 Αυγούστου. Ο αναρριχητικός τουρισμός είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού στην Ελλάδα, που στηρίζει την αειφορία και τις βιώσιμες πρακτικές. Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπ/ρχης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ