19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φλώρινα – ΣΥΡΙΖΑ: “Διχαστικές φιέστες με άρωμα Νέας Δημοκρατίας”

“Κάνοντας επίκληση στις δημοκρατικές  ευαισθησίες και στην ιστορία της περιοχής που ζείτε, εργάζεστε και πολιτεύεστε, ζητάμε ανοιχτά τόσο από την ΔΕΕΠ Φλώρινας της ΝΔ, όσο και από τον κ. Αντωνιάδη να ξεκαθαρίσουν την θέση τους σχετικά με την παρουσία του κ. Μπογδάνου και στελεχών της ΝΔ σε εθνικιστική εκδήλωση στο Βίτσι με εκπροσώπους του καταδικασμένου νεοναζί Η. Κασιδιάρη, της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, πρώην Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη Βασιλική Ένωση Ελλάδος και τους Βασιλόφρονες νομού Καστοριάς”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.

Σημειώνει ακόμα “στο ήδη τεταμένο κλίμα που ζούμε και σε μια μαρτυρική περιοχή που έχει υποφέρει ιστορικά από τη μισαλλοδοξία, το διχασμό και τη διχόνοια, καλό είναι η κυβερνητική παράταξη να μην πυροδοτεί μέσω των βουλευτών της την αναβίωση διχαστικών ιστορικών στιγμών και την πόλωση της κοινωνίας.

Αντιλαμβανόμαστε και πάλι τη δύσκολη θέση που έχετε περιέλθει και γνωρίζουμε εκ προοιμίου και μετά βεβαιότητας ότι στους εσωτερικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ είστε ό,τι και στην κοινωνία της Φλώρινας, ανύπαρκτοι. Η περιοχή ρημάζεται και σεις στέκεστε ως χειροκροτητές, διαστρεβλωτές της θλιβερής πραγματικότητας”.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ