20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φλώρινα: Σύλληψη 53χρονου για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 53χρονος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 53χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 38 και 48 ετών, ο οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ο 38χρονος επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, στο οποίο υπήρχαν πλαστές σφραγίδες εισόδου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατοχή πλαστής άδειας οδήγησης, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράνομη κατοχή όπλου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, ένα ταξιδιωτικό έγγραφο, 3 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες sim.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ