20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φτιαγμένο για να πρωταγωνιστήσει, το Καρπενήσι Φούτσαλ – Αντωνίου: Να γίνει το άθλημα, κομμάτι της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

από την έντυπη έκδοση

Στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, το απόγευμα της Κυριακής (31/10), το Καρπενήσι Φούτσαλ υποδέχθηκε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal League, τον ΑΟ Τρικάλων και πήρε τη νίκη με σκορ 9-5. Οι Καρπενησιώτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στη Λάρισα.

Το Καρπενήσι διατήρησε απόρθητη την έδρα του, καθώς διπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια (είχε νικήσει εύκολα επί της Λαμίας). Τα Τρίκαλα, παρότι νεοφώτιστη ομάδα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στο Καρπενήσι, οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες για το εξ αναβολής ματς κυπέλλου, ενώ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Ευρυτάνες θα βρεθούν στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίζουν τον έτερο σύλλογο της θεσσαλικής πόλης, την Υπεροχή Τρικάλων (Κυριακή 7/11, 13:00).

Επί του αγωνιστικού, το Καρπενήσι πήγε στο ημίχρονο με σκορ 4-2 υπέρ του· οι Τρικαλινοί μείωσαν σε 4-3, ωστόσο με τρία γκολ έως το 30’, οι γηπεδούχοι έθεσαν βάσεις νίκης (7-3), με το τελικό 9-5 να διαμορφώνεται προς το τέλος της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστές για το Καρπενήσι Φούτσαλ ήταν ο Χρ. Λέρης (4 γκολ) και ο νεαρός Κ. Γυφτομήτρος (4 γκολ). Ντεμπούτο έκαναν ο κίπερ Δόσης και ο πολύπειρος Μπακαλίδης.

Αντωνίου: “Πολυπαραγοντική η προσπάθεια ανόδου

Στο περιθώριο του αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο, ο προπονητής του «Καρπενήσι Φούτσαλ», Δημήτρης Αντωνίου, μίλησε στα Ευρυτανικά Νέα, για το όραμα των ανθρώπων του συλλόγου και την προσπάθεια που γίνεται ώστε το ποδόσφαιρο σάλας να κερδίζει συνεχώς οπαδούς.

«Κάνουμε, για τρίτη χρονιά, μια μεγάλη προσπάθεια, αρχικά να καταξιωθούμε και να καταξιώσουμε το φούτσαλ στην κεντρική Ελλάδα. Η δικιά μας η ομάδα, ξεκίνησε αυτήν την προσπάθεια πριν τρία χρόνια -έχουμε αποκτήσει σχετική εμπειρία αυτών των χρόνων-, βεβαίως διακόπηκε η προσπάθειά μας πέρυσι για τους γνωστούς λόγους της πανδημίας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, όπως λέμε πρώτα να οργανώσουμε καλά την ομάδα μας, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να το χαιρόμαστε και στη συνέχεια βέβαια να προκριθούμε στην τελική φάση και αυτό το ταξίδι όπου μπορεί να μας πάει».

«Η προσπάθεια ανόδου είναι πολυπαραγοντική», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός και σχολιάζοντας το γεγονός ότι η επαρχία αποκτά πιο ενεργή παρουσία στη σάλα, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που πραγματικά έχει αρχίσει να αναπτύσσεται το ποδόσφαιρο σάλας και αυτό είναι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Είμαστε αισιόδοξοι και περήφανοι γιατί ήμασταν πρωτεργάτες, θα λέγαμε ότι μυήσαμε και τις άλλες ομάδες, όπως τη Λαμία, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, που στη συνέχεια δημιούργησαν και δύο ομάδες. Πιστεύουμε ότι και τα επόμενα χρόνια ότι θα εξαπλωθεί περισσότερο το άθλημα, έτσι ώστε να μπορεί και να αναπτυχθεί».

«Εμείς ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε, «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παράγοντες της πόλης, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φιλάθλους που μας στηρίζουν κάθε φορά και θέλουμε να γίνει κομμάτι της πόλης μας και του τόπου μας. Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες συνθήκες εδώ, το κλειστό(γήπεδο), το όποιο είναι βασική προϋπόθεση για να υλοποιείται πραγματικά το φούτσαλ και ευελπιστούμε ότι σιγά σιγά θα φέρουμε και περισσότερο κόσμο και θα καταξιωθούμε ακόμα περισσότερο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ