25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φωτιά σε χωριό των Αγράφων – Μεγάλες υλικές ζημιές στη στέγη – Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

Πυρκαγιά σε κεραμοσκεπή οικίας στο χωριό Βούλπη του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, λόγω πυρκαγιάς που πιθανόν ξέσπασε από το τζάκι

Φωτιά ξέσπασε, το πρωί του Σαββάτου (8/4), σε κατοικία στο χωριό Βούλπη Αγράφων με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η σκεπή του διώροφου σπιτιού ενώ αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες ειδοποιήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί για φωτιά σε κατοικία στη Βούλπη. Στο σημείο έφθασαν υδροφόρες από τη Γρανίτσα και το Καρπενήσι, με δύναμη συνολικά εννέα πυροσβεστών και επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Καρπενησίου, Θωμά Μιχαήλ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, ωστόσο οι μεγάλες ζημιές στη στέγη δεν ήταν δυνατόν να αποτραπούν· ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι. Από την πρώτη στιγμή βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς ο πρόεδρος του χωριού και οι χωριανοί που έτρεξαν να επέμβουν με λάστιχα και έσωσαν το σπίτι πριν γίνει παρανάλωμα. Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθεί προανάκριση από τα αρμόδια όργανα της πυροσβεστικής.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ