24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

(ΦΩΤΟ) Αυτοκίνητο αναποδογύρισε, λίγο έξω από το Καρπενήσι. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι ηλικιωμένοι επιβαίνοντες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6), λίγο έξω από το Καρπενήσι, με δύο άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτοκίνητο 4Χ4 με επιβάτες δύο αδέρφια με καταγωγή από χωριό του δήμου Αγράφων, κινούνταν από το Καρπενήσι προς τη δυτική Ευρυτανία, όταν, για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο, ο οδηγός -περίπου 75 ετών- έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του, λίγο μετά το ξενοδοχείο Λεκαντίν.

Το βαρύ τζιπ προσέκρουσε σε κομμένο κορμό δέντρου στο πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα πλάγια, από την πλευρά του οδηγού.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η Π.Υ. ανέλαβε τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καρπενησίου· οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας, ώστε να προειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς, έως ότου η οδική βοήθεια απομακρύνει το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ