23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

(ΦΩΤΟ) Η Λαμία, η πρώτη ομάδα που έφθασε στο Καρπενήσι για καλοκαιρινή προετοιμασία – Ικανοποίηση για τα γήπεδα

Νωρίτερα σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν -κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά πρωταθλήματα είχαν ανασταλεί λόγω πανδημίας- αρχίζουν οι θερινές αγωνιστικές προετοιμασίες στο Καρπενήσι. Το Αθλητικό Κέντρο επέλεξαν ομάδες της Super League και χαμηλότερων κατηγοριών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επί ευρυτανικού εδάφους θα «χτιστούν» ενόψει της νέας σεζόν δύο ομάδες της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, ενώ συμφωνία επήλθε με συλλόγους της SL2 αλλά και κυπριακή ομάδα.

Ικανοποίηση για τα γήπεδα

«Και φέτος τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι στη διάθεση όλων των αθλητικών σωματείων, σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Στόχος, κάθε φορά, είναι αφενός να τονωθεί η τοπική αγορά και αφετέρου ο δήμος να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο», δηλώνει στα «Ευρυτανικά Νέα» ο Aντιδήμαρχος Aθλητισμού, κ. Γιάννης Σβερώνης.

Ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσιάζουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο εμφανίζεται ο αντιδήμαρχος και σημειώνει ότι «…τα γήπεδα συντηρούνται εδώ και χρόνια με τη συνδρομή εξωτερικών συνεργατών, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα και η τεχνογνωσία εκ μέρους των υπαλλήλων, ώστε να μπορούμε να τα έχουμε στο επίπεδο που θα προσελκύσει ομάδες».

Πρεμιέρα με ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η γειτονική ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, που θα αγωνιστεί για 5η συνεχή χρονιά στη SL, επέλεξε και φέτος το αγαπημένο της Καρπενήσι για προετοιμασία. Οι Φθιωτοί έφθσαν στην ευρυτανική πρωτεύουσα την Τετάρτη 7 Ιουλίου, και θα παραμείνουν μέχρι τις 16 του μήνα· προπονούνται πρωί και απόγευμα στο προπονητικό κέντρο.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του ΠΑΣ Λαμία έγινε την περασμένη Τετάρτη (30/6) στο ΔΑΚ «Αθ. Διάκος», με τους παίκτες, τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και το τεχνικό επιτελείο να δηλώνουν έτοιμοι για αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά.

Στο κομμάτι των μεταγραφών, οι Φθιωτοί ενισχύθηκαν -μεταξύ άλλων- με τον 30χρονο αμυντικό μέσο Σάββα Γκέντζογλου (πρ. Αλ Ανταλάχ, ΑΕΚ κ.α.), τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Μανούσο, τον τερματοφύλακα Σαράνοφ.

Η αποστολή της Λαμίας Καρπενήσι έχει ως εξής: Γκαραβέλης, Saranov, Τρόπουλος, Πενταράκης, Adejo, Βύντρα, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μαζουλουξής, Guga, Tyronne, Μαργαρίτης, Γκέντσογλου, Martinez, Τρούμπουλος, Τζανδάρης, Ελευθεριάδης, Nunes, Romanic, Καραμάνος, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Βλαχομήτρος, Κωστίκας, Μανούσος, Μανουσάκης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την προετοιμασία ομάδων στο Καρπενήσι, θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ