20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φόρεσε τα γιορτινά της και η Καστανιά Ευρυτανίας, όπου χθες βράδυ άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμα τοπική κοινότητα του Δήμου Καρπενησίου εισήλθε σε εορταστικό κλίμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το βράδυ της Παρασκευής (9/12) το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε στην Καστανιά Ευρυτανίας, σε μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση.

«Το άναμμα του δέντρου είναι ένας θεσμός αλλά και μια ευκαιρία για να συναντιόμαστε και να ανταλλάσσουμε ευχές λίγο πριν τις γιορτές», σημείωσε από την πλατεία της Καστανιάς ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, προσθέτοντας πως «δυστυχώς έχουμε μείνει λίγοι στα χωριά μας, όμως αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που ευτυχώς έμειναν και προσπαθούν να τα διατηρούν ζωντανά». Ευχαρίστησε δε θερμά την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Καστανιάς, κα Κατίνα Τσιώκου-Τσατσαράγκου για την προσπάθεια που καταβάλλει· «δεν το λέω μόνο εδώ, το έχω πει σε κάθε χωριό, ότι είναι η καλύτερη από τους πενήντα προέδρους που έχουμε στον δήμο», τόνισε χαρακτηριστικά και στάθηκε στην αναγκαία συνεργασία και σύμπνοια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Η πρόεδρος της Κοινότητας Καστανιάς μαζί με όλους τους χωριανούς στόλισαν δύο υπέροχα δέντρα και μας έδωσαν τη χαρά να τα ανάψουμε όλοι μαζί ανταλλάσσοντας ευχές για χαρούμενες γιορτές και μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καρπενησίου για την εκδήλωση στην όμορφη Καστανιά.

«Και του χρόνου να είμαστε καλά. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Σουλιώτη, την πολιτευτή του νομού μας, κα Τζίνα Οικονόμου , τους κ.κ. Αντιδημάρχους για την παρουσία τους απόψε στην όμορφη εκδήλωσή μας. Τον Σύλλογό μας στην εκδήλωση, εκπροσώπησαν οι κυρίες Βασιλική Παλαιού, Γραμματέας του Συλλόγου και η Δήμητρα Δεληκοστωπούλου, Μέλος του Δ.Σ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ (δεν αρκεί), στην κ. Πρόεδρο της Τ.Κ. Καστανιάς Ευρυτανίας και σε όλους και όλες που εργάστηκαν για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και για την προετοιμασία της αποψινής εκδήλωσης. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, με το καλό το νέο έτος», αναφέρει, τέλος, ο κ. Κων/νος Μπώκος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ