20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στην ΕΡΤ τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου της

Με δάκρυα στα μάτια, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που παρουσίασε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ανακοίνωνε το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, με τη φωνή της να τρέμει κατά τη διάρκεια της αναγγελίας της θλιβερής είδησης.

«Κυρίες και κύριοι, υπάρχει ανακοίνωση η οποία βγήκε πριν από λίγο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Μια πολύ δυσάρεστη είδηση, έδωσε μια πολύ γενναία μάχη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας της».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων έδωσε το λόγο στη Λίνα Μπεθάνη, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη και είπε: «Μιλήσαμε με στενούς της συνεργάτες, είχαν πάει από νωρίς σήμερα στο νοσοκομείο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε αυτή η κατάληξη. Περίμεναν και από τις πληροφορίες που είχαμε ότι η κ. Γεννηματά αντιμετωπίζει γενναία τη νέα περιπέτεια με την υγεία της.. Όμως δυστυχώς τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία της. Υπήρχε από ό,τι μας έλεγαν οι στενοί της συνεργάτες ηπατικό σοκ».

«Είσαι και εσύ συγκινημένη Λίνα. Είμαστε όλοι συγκινημένοι», ανέφερε η παρουσιάστρια με τη δημοσιογράφο να σημειώνει μετέπειτα: «Τα τελευταία 10 χρόνια η κ. Γεννηματά πάλευε με τον καρκίνο. Τον αντιμετώπισε δύο φορές με γενναιότητα. Αυτή όμως τη φορά δεν τα κατάφερε. Μια νέα γυναίκα, μια μητέρα τριών παιδιών, μια γυναίκα που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή στις πολιτικές εξελίξεις».

To άρθρο Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στην ΕΡΤ τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ