28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Η Κατερίνα έτοιμη να εγκαταλείψει τον Πλάτανο για πάντα

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Η Κατερίνα έτοιμη να εγκαταλείψει τον Πλάτανο για πάντα

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Το πρώτο μυστικό συμβούλιο του Πλατάνου είναι γεγονός! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημέμνης σειράς.

Η Κική και ο παπα-Αντρέας αποφασίζουν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια για να είναι μαζί, η Φιλιώ δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεσκεπάσει τη Μαργαρίτα, ενώ η Κατερίνα φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα, με εισιτήριο χωρίς επιστροφή… Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 25 έως και Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, στις 20:00 στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, ώρα 20:00 / Eπεισόδιο 69ο. Η Μαργαρίτα λιποθυμάει μήπως και πείσει ότι είναι έγκυος, αλλά η Φιλιώ δεν μασάει… κουτόχορτο και το βάζει σκοπό να αποδείξει ότι λέει ψέματα! Η Τούλα έχει αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Σίμο. Τι γόβα να διαλέξει; Και πόσο κοντό πρέπει να είναι το νυφικό της, ώστε να φρικάρει η μάνα της. Είναι ένα παιχνίδι της Τούλας με τη μάνα της για γερά νεύρα!

Ο Τζώρτζης και ο Κανέλος κεραυνοβολημένοι από έρωτα… δίνουν μάχη και διεκδικούν τη Χρύσα, ενώ ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα θα φέρει στον Πλάτανο τον Στάθη, ζητώντας να μάθει αλήθειες. Η Βαρβάρα και ο Χαραλάμπης βρίσκουν την πόρτα του Δημαρχείου κλειδωμένη από τους Φωτεινιώτες και αποφασίζουν να οργανώσουν το πρώτο μυστικό συμβούλιο του Πλατάνου. Ορθώνουν ανάστημα και προσπαθούν να βρουν τρόπο, να πάρουν πίσω τον έλεγχο του χωριού τους. Θα τα καταφέρουν οι Πλατανιώτες;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, ώρα 20:00 / Eπεισόδιο 70ο. Το μυστικό συμβούλιο, παρά τις επιφυλάξεις όλων και κυρίως του Παρασκευά, αποφασίζει να κάνει τον Στάθη και τη γυναίκα του Πλατανιώτες. Η Κατερίνα και ο Λουκάς πίνουν κρασάκι παρέα, θυμούνται τις παλιές καλές μέρες και το κλίμα μεταξύ τους αναθερμαίνεται. Ο Ηλίας και η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση της συμμαχίας και του έρωτά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν!

Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης διεκδικούν την καρδιά της Χρύσας. Ποιος από τους δύο θα βγει νικητής; Ο παπάς και η Κική έρχονται πολύ κοντά, ενώ το νέο δίδυμο Καλλιόπης-Χαραλάμπη εξακολουθεί να διερευνά τον ύποπτο ρόλο της Μαργαρίτας. Ο Βαγγέλας έχει μια απροσδόκητη επίσκεψη, που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, ώρα 20:00 / Eπεισόδιο 71ο. Ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε, όταν ανακαλύπτει ότι ο Στάθης μπλέκεται στα σχέδιά της… Έξαλλη μαζί του, του ζητάει εξηγήσεις για την απόφασή του να γίνει Πλατανιώτης! Το μυστικό φλερτ του παπα-Αντρέα με την Κική συνεχίζεται, με τη Χρύσα να προσπαθεί να καταλάβει από πού προκύπτει η αλλαγή στη διάθεση της μητέρας της. Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, ενώ η Βαρβάρα, από λάθος, μένει με την εντύπωση πως ο Σίμος έκανε πρόταση γάμου στην Τούλα και αρχίζει να ετοιμάζει γάμους και πανηγύρια στο μυαλό της.

Ζητάει από τον παπά, εν αγνοία των παιδιών, να ορίσει ημερομηνία. Τούλα και Σίμος κινδυνεύουν, από μια παρεξήγηση, να βρεθούν στην «κρεμάλα». Η Φιλιώ, καχύποπτη με τη μέλλουσα νύφη της, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τη Μαργαρίτα και ζητάει τη… μεταφυσική βοήθεια της Μάρμως. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα συναντάει τον Λουκά και του κάνει μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ώρα 20:00 / Eπεισόδιο 72ο. Η Κική εκφράζει τα συναισθήματά της στον παπά και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Ο παπάς, όμως, έχει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με την παπαδιά… Η Φιλιώ, που είναι καχύποπτη με την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, μαθαίνει από τη Μάρμω κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Θα καταφέρει, άραγε, η επίμονη Φιλιώ να αποκαλύψει την πλεκτάνη της Μαργαρίτας και του Λουκά;

Ο Λουκάς νομίζει ότι η Κατερίνα είναι παντρεμένη με τον Παναγή και του έρχεται ο κόσμος τούμπα, ενώ ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη αποφασίζουν να κάνουν δοκιμασίες στον Στάθη, για να μπει στο συμβούλιο. Αν τα καταφέρει… Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Λουκά, καθώς πια τον υποψιάζεται και η Καλλιόπη. H Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με το τρίο ίντριγκας, με τη Μυρτώ να την εκβιάζει για να συνεχίσει την κοροϊδία στον Παναγή. Η Μαργαρίτα, όμως, έχει ένα στοιχείο στα χέρια της, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, ώρα 20:00 / Eπεισόδιο 73ο. Η Κατερίνα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, μια για πάντα. Η εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας την πλήγωσε και έγινε η αιτία για να αποχαιρετήσει Πλατανιώτες, ξαδέρφια και κληρονομιά! Θα καταφέρει ο Παναγής να τη μεταπείσει; Η Φιλιώ, από την άλλη, έχει τις αμφιβολίες της γι’ αυτή την εγκυμοσύνη.

Έχουν μπει… ψύλλοι στ’ αυτιά της και δεν πείθεται από τις ζαλάδες της Μαργαρίτας. Κι ενώ η Φιλιώ μοιράζεται τις ανησυχίες της με τον Παρασκευά, εκείνος την αποπαίρνει. Ο Παρασκευάς ετοιμάζεται να γίνει παππούς και πετάει στα σύννεφα. Μήπως, όμως, προσγειωθεί απότομα; Η επιστολή του παπά στην παπαδιά παραπέφτει και τα πράγματα περιπλέκονται, ενώ η Μάρμω ανακαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις του Βαγγέλα με τον Γιάγκο και γίνεται έξαλλη. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Κατερίνα.

To άρθρο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Η Κατερίνα έτοιμη να εγκαταλείψει τον Πλάτανο για πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ