27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιονοδρομία / “Αέρινος” Αντωνίου στη Ρουμανία και ασημένιο μετάλλιο στο σλάλομ για τον Καρπενησιώτη σκιέρ

Μια πολύ καλή χρονιά διάγει ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννης Αντωνίου, που δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Ο 29χρονος σκιέρ συμμετείχε σε σειρά διεθνών αγώνων στη Ρουμανία (Borsa), κερδίζοντας δύο φορές την 5η θέση στην τεχνική κατάβαση, στις 12 και 13 Μαρτίου, ενώ την Πέμπτη 14/3 κατετάγη 2ος στο αγώνισμα του SL ανάμεσα σε 70 αθλητές.

«Το ασημένιο μετάλλιο με εξαιρετική συγκομιδή βαθμών πέτυχε ο Γιάννης Αντώνιου στους διεθνείς αγώνες Αλπικού Σκι που έλαβαν χώρα στην Μπόρσα της Ρουμανίας σήμερα 14 Μαρτίου. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο συνολικός χρόνος του ήταν 1:31,06 και οι βαθμοί FIS 28,71», αναφέρει η ΕΟΧΑ.

«Σε σειρά αγώνων στην Borsa, Maramures, Romania, ο αθλητής του συλλόγου μας, Γιάννης Αντωνίου, συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες με πολύ καλές εμφανίσεις. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 2 πέμπτες θέσεις και μια δεύτερη, στο αγώνισμα του SL μεταξύ 70 αθλητών. Συγχαρητήρια», σημειώνει ο ΕΟΣ Καρπενησίου.

Νωρίτερα, ο 29χρονος σκιέρ συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες στο Kronplatz της Ιταλίας, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Τη Δευτέρα 4/3, στον αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης τερμάτισε 5ος μεταξύ 91 αθλητών με 29.61 βαθμούς fis, ενώ χθες, Τρίτη 5/3, ο Αντωνίου ήταν 11ος ξανά στο σλάλομ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ