30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιονοδρομία / Βαλκανιονίκης ο Γιάννης Αντωνίου, που συμμετείχε σε αγώνες σε Βοσνία, Ρουμανία, Ελλάδα, Σλοβενία & Βουλγαρία

Το Alpine Balkan Cup 2023/’24 κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής αλπικών αγωνισμάτων, Γιάννης Αντωνίου, που το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε σε σειρά αγώνων που έγιναν σε Βοσνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελλάδα & Βουλγαρία.

Στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα, ο 29χρονος σκιέρ του ΕΟΣ Καρπενησίου κέρδισε μια 6η και μια 9η θέση στο σλάλομ, σε αγώνες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου επίσης ήταν 7ος στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. «O αθλητής τού συλλόγου μας, Γιάννης Αντωνίου, μετά από μία σειρά αγώνων σέ Βοσνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελλάδα, Βουλγαρία κατέκτησε το BALKAN CUP έχοντας την καλύτερη συνολική Βαθμολογία, Συγχαρητήρια για το ήθος και την αγωνιστική σου πορεία», αναφέρει ο Ορειβατικός σε ανάρτησή του.

Θέσεις στο βάθρο στο Πανελλήνιο

Εξάλλου, με τη συμμετοχή και 24 διακεκριμένων αθλητών από 14 χώρες, οι οποίοι με την παρουσία τους, δίπλα στις 70 ελληνικές συμμετοχές, έδωσαν μια ιδιαίτερη αίγλη στους αγώνες, διεξήχθη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, από την Τρίτη 26 ως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων στη χιονοδρομία.

Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Γιάννης Αντωνίου, πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, μετά από μια εξαιρετική πορεία σε διεθνείς διοργανώσεις τη φετινή χιονοδρομική σεζόν. Το διήμερο 26-27/3, ο 29χρονος σκιέρ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, σε γιγαντιαίο σλάλομ και σλάλομ, αντίστοιχα, ωστόσο ήταν άτυχος και δεν ολοκλήρωσε τις διαδρομές λόγω πτώσεων, χάνοντας την ευκαιρία για μια πιθανή διάκριση. Στο κύπελλο, στις 29 του μήνα, είχε πιο σταθερή απόδοση και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, κατακτώντας και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:54.85 στην κατηγορία αντρών. Αντίστοιχα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ