29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιονοδρομία / Διπλό βάθρο για τον Γιάννη Αντωνίου στη Βοσνία! Εξαιρετικός ο πρωταθλητής του ΕΟΣ

Εξαιρετική κατάσταση διάγει ο Γιάννης Αντωνίου και το απέδειξε περίτρανα στη Βοσνία. Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου αγωνίστηκε σε δύο αγώνες τεχνικής κατάβασης (σλάλομ) σήμερα Πέμπτη (11/3).

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο 26χρονος κατετάγη δεύτερος ανάμεσα σε 40 χιονοδρόμους, μόλις 10 δέκατα του δευτερολέπτου από τον πρώτο αθλητή.

Λίγο αργότερα -ξανά στο σλάλομ- κατάφερε να ανέβει στην 1η θέση, με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου από τον δεύτερο του αγωνίσματος.

“Ο αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου Αντωνίου Ιωάννης, που αγωνίστηκε σέ δύο διεθνείς αγώνες σλάλομ στην Jahorina Βοσνίας και Ερζεγοβίνης κατέκτησε την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα”, αναφέρει για την επιτυχία του Αντωνίου ο σύλλογός του, ΕΟΣ Καρπενησίου.

Να σημειωθεί ότι ο Αντωνίου πέτυχε την καλύτερη ατομική εμφάνιση των τελευταίων ετών, όσον αφορά στη συγκομιδή βαθμών.

Είχε προηγηθεί η παρουσία του 26χρονου στην Ιταλία και την Pozza di Fassa, όπου πήρε μέρος σε αγώνες εθνικού πρωταθλήματος. Ο Ευρυτάνας αθλητής είχε καλή παρουσία και την πρώτη ημέρα (4/3) κατετάγη 32ος στο σλάλομ. Βελτίωσε το σκι του την επομένη (5/3) και κατάφερε να τερματίσει 20ος, σε μια διαδρομή που πολλοί αθλητές δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ