19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιονοδρομία/ Πολύ καλός ο Γιάννης Αντωνίου στη Γαλλία, έτρεξε σε αγώνα σλάλομ

Την αγωνιστική του φόρμα επανακτά σταδιακά ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησιού, Γιάννης Αντωνίου, 20 μήνες μετά τον τραυματισμό του. Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον 25χρονο από την Ιταλία και την Αυστρία και συνεχίστηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στη Γαλλία.

Ο Αντωνίου αγωνίστηκε στο Σλάλομ Ανδρών, σε αγώνα που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο St-Jean d’ Aulps, απέναντι σε αθλητές από τη Γαλλία -κατά κύριο λόγο, το Βέλγιο, τη Μεγ. Βρετανία. Είχε αξιόλογη παρουσία και κατετάγη στην 20η θέση, σε σύνολο 140 και πλέον χιονοδρόμων.

Επόμενη προγραμματισμένη διοργάνωση για τον Καρπενησιώτη αθλητή είναι το Europa Cup στη Γαλλία, με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2021. Παράλληλα, ο 25χρονος προετοιμάζεται για τον μεγάλο στόχο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών που θα γίνει στην Ιταλία τον Φεβρουάριο.

Σε μια απρόβλεπτη χιονοδρομική σεζόν, λόγω της πανδημίας, ο Αντωνίου προσπαθεί να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και να έρθει πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων του. Αποτελεί τον μοναδικό Ευρυτάνα αθλητή που αγωνίζεται αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ, όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της FIS, πριν από κάθε αγώνα υποβάλλεται υποχρεωτικά σε covid test.

(φωτο αρχείου)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ