24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιονοδρομία / Φοβερός και τρομερός Αντωνίου, back to back στα μετάλλια στη Βοσνία

Ένας εντυπωσιακός Γιάννης Αντωνίου δείχνει, το τελευταίο 2ήμερο στη Βοσνία, μέρος των ικανοτήτων του, σκιάροντας εξαιρετικά και κερδίζοντας διαδοχικά θέσεις στο βάθρο των νικητών.

Ο 26χρονος χιονοδρόμος μας, μετά το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε την Πέμπτη (11/3), επανέλαβε την επιτυχία του με τρόπο πανομοιότυπο, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σε μια ιδιαίτερη από πολλές απόψεις σεζόν -μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό και εν μέσω των δυσκολιών που προκύπτουν από την πανδημία.

Ο αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου ήταν… χάρμα ιδέσθαι (και) το πρωί της Παρασκευής (12/3) -ξανά- σε αγώνες σλάλομ. Στον πρώτο αγώνα ο Αντωνίου έχοντας 47.45 στο πρώτο σκέλος και 53.99 στο δεύτερο, ήταν ο ταχύτερος ανάμεσα σε 35 αθλητές (+1.13 ο δεύτερος Niemeyer από την Ελβετία), συγκέντρωσε 32,68 πόντους FIS και κέρδισε την 1η θέση στο αγώνισμα.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα του στη Βοσνία σήμερα, ο πρωταθλητής μας εμφανίστηκε εκ νέου σε πολύ καλή κατάσταση. Με συνολικό χρόνο 1.40.58 και μόλις 48 δέκατα πίσω από τον νικητή, κατέκτησε τη 2η θέση (40.28 FIS points) και έκανε… τέσσερις τις θέσεις του σε βάθρο το διήμερο 11 & 12/3.

Ο χιονοδρόμος του ΕΟΣ Καρπενησίου θα αγωνιστεί ξανά την ερχόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά στο Μαυροβούνιο, για να ακολουθήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ