28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χιόνια στην Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας “βλέπει” ο Αρναούτογλου – Χιονοθύελλα σε Αθηνών – Λαμίας και Εύβοια

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» ξεκινά τις επόμενες ώρες και το δεύτερο κομμάτι της, αυτό από τη Δευτέρα (24.01.2022) και μετά, αναμένεται να φέρει χιόνια και στην Αττική. Αυτή είναι η τελευταία πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Στην Αττική, θα χιονίσει τη Δευτέρα και δεν αποκλείεται στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας να προκληθεί έως και χιονοθύελλα, κάνοντας δύσκολη την οδήγηση. Η κακοκαιρία Ελπίδα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα φέρει 40 με 50 πόντους χιόνι στην Εύβοια!

Οι χιονοπτώσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο, θα γίνουν κατά τόπους πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook για την κακοκαιρία που ονομάστηκε «Ελπίδα». Όσον αφορά στην Αττική επεσήμανε ότι οι χιονοπτώσεις αυτές «επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημέρι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής».

Στην Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

«Όσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά, να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)», πρόσθεσε.

Επίσης, εφιστά την προσοχή στην Εύβοια, όπου «τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)».

 

To άρθρο Χιόνια στην Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας “βλέπει” ο Αρναούτογλου – Χιονοθύελλα σε Αθηνών – Λαμίας και Εύβοια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ