Φρέσκο χιόνι σκέπασε τις τελευταίες ώρες το Βελούχι, χαρίζοντας στο βουνό ένα αυθεντικά χειμωνιάτικο σκηνικό, την ώρα που ο καιρός έχει ήδη, από το πρωί των Χριστουγέννων (25/12) παρουσιάσει αισθητή βελτίωση.
Η ηλιοφάνεια και οι ήπιες συνθήκες των τελευταίων ωρών δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, κυρίως για βόλτα και παιχνίδια στο χιόνι, καθώς οι πίστες δεν έχουν ακόμη ανοίξει αφού το ύψος του χιονιού (περίπου 20 εκατοστά) δεν επαρκεί για χιονοδρομία.
Παρ’ όλα αυτά, το σαλέ και το καταφύγιο λειτουργούν κανονικά, υποδεχόμενα επισκέπτες και διαθέτοντας ζεστά ροφήματα, προσφέροντας μια ευχάριστη επιλογή για όσους επιλέγουν να ανέβουν στο βουνό.
Η πρόσβαση προς το χιονοδρομικό πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα, καθώς ο δρόμος είναι ανοιχτός και δεν απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, μετά και τις έγκαιρες παρεμβάσεις αποχιονισμού από μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, που εξασφάλισαν την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.























