29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χριστούγεννα στο Καρπενήσι και τα χωριά του! Το πλήρες πρόγραμμα των “Γιορτών Χειμώνα 2022-2023”, όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Το επίσημο πρόγραμμα των «Γιορτών Χειμώνα 2022-2023», των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα στο ρεπορτάζ της έντυπης έκδοσης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα ανάψουν η «Αγάπη» και η «Ελπίδα», τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα της κεντρικής πλατείας, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, και η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει στο Συνεδριακό Κέντρο κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η εκδήλωση-θεσμός «Πνεύμα των Χριστουγέννων», η βραδιά βραβεύσεων και τιμητικών απονομών, που θα γίνει την Παρασκευή 23/12/22, με πρωταγωνιστές αριστούχους μαθητές-τριες και συμπολίτες μας που προσφέρουν στην κοινωνία, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Το Σάββατο 17/12 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, φέτος σε συνεργασία με τη χορωδία της Μητρόπολης, ενώ τα χάρτινα φαναράκια («Η Νύχτα των Ευχών») θα ανάψουν την παραμονή των Χριστουγέννων στην πλατεία.

Παράλληλα, επιστρέφει το στριτ πάρτι στην οδό Ζηνοπούλου. Θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 26/12, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμα εκδηλώσεις στα χωριά, μουσικές βραδιές, θεατρικά έργα, παιδικές εκδηλώσεις, εργαστήρια, κάλαντα κ.α.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2022-2023
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ