6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χρ. Κακαβάς: “Δεν είναι ώρα για τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς, είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης” – Το μήνυμα του νέου δημάρχου

Το πρώτο του μήνυμα μετά την πανηγυρική του επικράτηση στις εκλογές της Κυριακής (8/10), ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς.

Εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους ψηφοφόρους, υποψηφίους, φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού, που χάρισαν στην «Αλλαγή Πορείας» ποσοστό άνω του 60%, σημειώνει, ωστόσο, πως «δεν είναι ώρα για τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς, είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης», ενώ τονίζει ότι κανένας δεν θα μείνει πίσω και κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια για να πάει μπροστά το Καρπενήσι και τα χωριά του.

Αναλυτικά, ο Χρ. Κακαβάς αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψω τη χαρά μου για την μεγαλειώδη νίκη. Θέλαμε να μας ακούσετε και μας ακούσατε, σας ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε και μας εμπιστευτήκατε. Κάνατε το όραμά μας, δικό σας!

Το καινούργιο έρχεται μέσα από τις ατομικές και τις συλλογικές ανατροπές. Σας ευχαριστώ που κάνατε την υπέρβαση και βάλατε την πρόοδο του τόπου μας πάνω από τα μικροσυμφέροντα που την κρατούσαν πίσω.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς σε εσάς που μας στηρίξατε.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους του υποψηφίους μας, που μοιράστηκαν μαζί μου το όραμα της αλλαγής του τόπου μας.

Θερμές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και ιδιαίτερα στη σύζυγό μου Μαρία για την στήριξή της όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δεν είναι ώρα για τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς, είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης. Ας χαρούμε τη νίκη, γιατί από αύριο πιάνουμε δουλειά. Δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Θα είμαστε παντού.

Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημόσιο χώρο, σε κάθε χωριό, Για κάθε δημότη και κάθε επισκέπτη, ανεξάρτητα αν μας στήριξε ή όχι. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να αναγεννηθεί το Καρπενήσι και τα χωριά μας..

Κανένας δεν θα μείνει πίσω και κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια.

Η κάθε ψήφος σας και το μεγάλο ποσοστό που μας δώσατε είναι για εμάς μια εντολή ευθύνης.

Θα διαφυλάξουμε την εντολή! Θα κρατήσουμε ψηλά την ευθύνη!

Το χρέος που μας αναθέσατε είναι μεγάλο, αλλά δεν θα το φοβηθούμε.

Γιατί ξέρουμε ότι όλοι εσείς θα είστε δίπλα μας όσο εμείς θα ανοίγουμε καινούργιους δρόμους για όσα θέλουμε και ονειρευόμαστε για τις ζωές μας και για το μέλλον μας.

Σας ευχαριστώ την κάθε μία και τον καθένα ξεχωριστά. Χωρίς εσάς, χωρίς την πίστη σας και τον αγώνα σας, αυτή η νίκη δεν θα ήταν εφικτή!

Πάμε όλοι μαζί για το Καρπενήσι και τα χωριά μας!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ