19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χτύπησε στην προπόνηση ο Λάιντνερ, ατομικό ο Μαρσέλο

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη χειμερινή προετοιμασία του στην Ισπανία, μία ημέρα μετά το πρώτο φιλικό απέναντι στη Χάντερσφιλντ, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Ισραηλινό να αποχωρεί και να κάνει παγοθεραπεία.

Ο Μαρσέλο τραυματίστηκε στο χθεσινό (1/12) παιχνίδι και προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο. Την προπόνηση ξεκίνησε κανονικά ο Λάιντνερ, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, με την κατάσταση του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”:

«Ο Ολυμπιακός συνέχισε την Παρασκευή (2/12) για πέμπτη ημέρα τη χειμερινή του προετοιμασία του στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) φιλικού απέναντι στη Χάντερσφιλντ έκανε αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο passing game και στην κατοχή της μπάλας.

Όταν αυτή χανόταν, η εντολή που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές ήταν να ασκηθεί γρήγορη πίεση. Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Μαρσέλο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο. Ο Λάιντνερ δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση, καθώς δέχθηκε ένα κτύπημα από άμεση πλήξη στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του γόνατος. Ακολούθησε παγοθεραπεία και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ