25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χωρίς ρεύμα το Τρίκερι από τη Δευτέρα – Επιχειρούν αποκατάσταση συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

Στο σκοτάδι αλλά και στην παγωνιά βρίσκονται από χθες κάτοικοι του Τρικερίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, καθώς σημειώθηκε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, χθες το βράδυ, ως αποτέλεσμα του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε για μια ακόμη φορά το Ν. Πήλιο (είχε “χτυπηθεί” και στις 12 Ιανουαρίου από τις καιρικές συνθήκες).

Συνεργεία του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) επιχειρούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στο Τρίκερι, που από χθες βράδυ μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ρεύμα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, κυρίως στους ηλικιωμένους κατοίκους, σε άρρωστους κατοίκους ή σε οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το οδικό δίκτυο δόθηκε μάχη για να κρατηθεί ανοικτό τόσο από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων, όσο και του δήμου Ν. Πηλίου, καθώς επίσης δούλεψαν και για τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων ώστε οι κτηνοτρόφοι να φτάσουν στα ζώα τους και στις κτηνοτροφικές τους μονάδες. Η εκτίμηση είναι ότι μέχρι αύριο θα έχουν λυθεί και τα τελευταία προβλήματα

Ωστόσο, επειδή η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη λόγω του παγετού και της ολισθηρότητας των δρόμων, εφιστάται προσοχή οδηγών και πεζεών, ενώ και αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστά τόσο για λόγους ασφάλειας μετακίνησης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών όσο και εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ