26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

(UPD) Λιτά τα “Μποτσάρεια 2021”, λόγω του πύρινου εφιάλτη που βιώνει η χώρα. Όσα ανακοίνωσε ο δήμος για την εκδήλωση (7/8) στο Κεφαλόβρυσο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου, σχετικά με τα ΜΠΟΤΣΑΡΕΙΑ 2021, αναφέρει:

“Ενόψει της έκτακτης κατάστασης που βιώνει η πατρίδα μας λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών, οι εκδηλώσεις προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 στο Κεφαλόβρυσο, θα περιοριστούν στην επιμνημόσυνη δέηση, την πομπή προς το μνημείο του ήρωα και την κατάθεση στεφάνων.

Συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες συμπατριώτες μας που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές μας για κουράγιο και δύναμη σε όσους με αυταπάρνηση δίνουν τον άνισο αγώνα με τις φλόγες”.

Η εκδήλωση προς τιμήν του Μ. Μπότσαρη θα ξεκινήσει στις 8.00 το βράδυ, με επιμνημόσυνη δέηση στο εξωκλήσι του Ευαγγελιστού Αγίου Μάρκου, στο Κεφαλόβρυσο, ενώ θα ακολουθήσουν πομπή προς το μνημείο, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και κατάθεση στεφάνων.

Δεν θα γίνει η συναυλία και η κεντρική ομιλία από τον δήμαρχο Καρπενησίου.

Επίσης, ματαιώνεται η αφιερωμένη στη μνήμη του Μάρκου Μπότσαρη και των πεσόντων στη Μάχη του Κεφαλόβρυσου πεζοπορία, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Αυγούστου, από το Π. Μικρό Χωριό έως το Κεφαλόβρυσο. Υπενθυμίζεται ότι έως τη Δευτέρα (9/8) απαγορεύεται η κίνηση σε δάση, μονοπάτια κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ