19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Όλα έτοιμα για τη 2ήμερη εξόρμηση της ΑΛΑΚ στ’ Άγραφα. Πανηγύρι στη “Σωτήρα”, θέαμα 4Χ4 το πρωί της Κυριακής. Το πρόγραμμα δράσεων

Διήμερη off-road εξόρμηση στην περιοχή των Αγράφων θα πραγματοποιήσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, στις 6 και 7 Αυγούστου 2022. Με τη στήριξη του Δήμου Αγράφων, αρχικά διοργανώνει συνάντηση στην περιοχή Σωτήρα (Αν. Φραγκίστα) με πανηγύρι και φαγητό και την επομένη off-road show στην περιοχή «Βουλωμένη», πάνω από το χωριό Μαραθιάς. Χορηγός επικοινωνίας του 2ημέρου είναι τα Ευρυτανικά Νέα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων, η ΑΛΑΚ αναφέρει πιο αναλυτικά τα εξής: «Αναχώρηση από το ΚΤΕΟ Καρπενησίου το Σάββατο 6/8 και ώρα 14:30. Ακολουθούμε πορεία σε στυλ εκδρομής από τις περιοχές: Κορυσχάδες – Ι.Μ.Παναγίας Κουμασίων – Νόστιμο – Διάσελο Χελιδόνας – Φιδάκια με στάση στα Τσαγκαράλωνα, Αγ. Βλαχέρνα – Αγαλιανός – Γέφυρα Επισκοπής – Αγ. Γεώργιος – Νεοχώρι – Γεφύρι Μανώλη – Κρέντη – Κερασοχώρι – Σωτήρα».

Η διαδρομή του Σαββάτου (6/8) έχει μήκος περίπου 100 χιλιόμετρα (με χώμα και άσφαλτο) και απαιτεί περίπου 5 ώρες σε χρόνο. «Η βόλτα είναι περιηγητικού χαρακτήρα χωρίς δύσκολα κομμάτια και αν κάποιος θέλει, μπορεί να φύγει και νωρίτερα από την άσφαλτο», ενημερώνουν οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα στηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στη «Σωτήρα» της Αν. Φραγκίστας, όπου η λέσχη θα πραγματοποιήσει και λαχειοφόρο αγορά. Αργότερα, οι συμμετέχοντες θα εγκατασταθούν σε τοπικά καταλύματα.

«Το πρωί της Κυριακής (7/8) και ώρα 10:30πμ», συνεχίζει η λέσχη, «μεταφερόμαστε στην περιοχή Βουλωμένη όπου έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αυτοκίνητα 4Χ4 με τις συνήθεις κατηγορίες Κ1-Κ2-Κ3. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Θεατές μπορούν να παραβρεθούν αφού θα υπάρχει χώρος για να παρακολουθούν, προπάντων με ασφάλεια. Μετά το πέρας του event, επιστροφή και πάλι στην βάση μας (υπολογίζεται το event να έρθει εις πέρας μέχρι τις 17:00)».

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλ. 6973826322 (Στάθης), 6948561131 (Κωστής), 6972707998 (Χρήστος), 6987012546 (Δημήτρης).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ