29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Όλα έτοιμα για το αυριανό Karpenisi Night Run. Πόσοι/ες θα τρέξουν στον νυχτερινό αγώνα στο Καρπενήσι, οι συμμετοχές στα 10-5-1χλμ

Μετά την Άμφισσα, την Ερέτρια Χαλκίδας και τη Λιβαδειά, ήρθε η σειρά του Καρπενησίου να διοργανώσει νυχτερινό αγώνα τρεξίματος για μικρούς και μεγάλους. Ο «Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002» με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας διοργανώνει τον 1o Sterea Run – Night Run Karpenisi, που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων και αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και ΑμεΑ (με τους συνοδούς τους).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συμμετοχές αγγίζουν τις 300. Στη μεγάλη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων δήλωσαν πως θα πάρουν μέρος περίπου 90 άτομα, ενώ, αντίστοιχα, στο 5άρι οι συμμετοχές ανέρχονται σε 120. Δεκάδες θα είναι και τα παιδιά που θα χαρούν τον αγώνα του ενός χιλιομέτρου.

Οι αγώνες των 5 και 10χλμ έχουν κοινή ώρα έναρξης, στις 8 το βράδυ. Η εκκίνηση θα δοθεί στην αψίδα που θα είναι στημένη στην κεντρική πλατεία. Στο 10άρι οι αθλητές και αθλήτριες θα κινηθούν ανάποδα στη Ζηνοπούλου και μέσω της Ε.Ο. Καρπενησίου-Λαμίας θα προσεγγίσουν το Αθλητικό Κέντρο, απ’ όπου θα ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία με τερματισμό την πλατεία. Η διαδρομή είναι ασφάλτινη σε όλο το μήκος της. Αντίστοιχα, στο 5άρι η διαδρομή δεν φθάνει μέχρι το προπονητικό κέντρο, αφού θα γίνει αναστροφή των αθλητών-τριών επί της Ε.Ο, στο ύψος του ΚΤΕΟ. Στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει ο αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και ΑμεΑ με τους συνοδούς τους (πλατεία-Ρίζωμα-πλατεία). Δείτε ΕΔΩ τους χάρτες των διαδρομών.

Λόγω του αγώνα, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν την έναρξη των 5-10χλμ θα πραγματοποιηθεί, στο κέντρο της πόλης, τιμητική βράβευση στον Γιάννη Αντωνίου, τον πρωταθλητή χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου. Για τον λόγο αυτό, στο Καρπενήσι θα βρεθεί και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), Γεώργιος Νικητίδης, ενώ παρόντες θα είναι και ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης κ.α.

Παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ χορηγός επικοινωνίας του 1oυ Sterea Run – Night Run Karpenisi είναι τα Ευρυτανικά ΝΕΑ και το evrytanika.gr.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ