8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Όλα έτοιμα για το 2ήμερο event της ΑΛΑ Καρπενησίου. Γιορτή της 4Χ4 μηχανοκίνησης το Σαββατοκύριακο 1-2/4 – Το πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Η ΑΛΑΚ προετοιμάζεται για το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου. Πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων

Μια διήμερη γιορτή για τους φίλους του τετρακίνητου μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, οι άνθρωποι της οποίας ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 1-2 Απριλίου. Πρόκειται για ένα event που, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, απονομές σε αθλητές του σωματείου, φαγοπότι και γλέντι, εξορμήσεις 4Χ4.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για το πρόγραμμα του 2ημέρου, η ΑΛΑΚ αναφέρει:

Σάββατο 1η Απριλίου

Ξεκινάμε λοιπόν ώρα 11:00, συγκέντρωση στο σημείο https://earth.app.goo.gl/JXWqd1

Εκκίνηση διαδρομής ανά κατηγορίες Κ1-Κ2-Κ3 πάντα ανάλογα τις συμμετοχές.

Επιστροφή για ανάπαυση περίπου στις 17:00 ανάλογα πάλι με τους συμμετέχοντες.

Στις 21:30 συγκέντρωση στο ξενοδοχείο LECADIN όπου θα υπάρχει φαγητό και ποτό χωρίς περιορισμούς [τιμή κατ´ άτομο: Ηλικίες 1-6 ετών είσοδος δωρεάν – Ηλικίες 7-17 ετών είσοδος 12€ – Ηλικίες 18+ ετών είσοδος 20€]

Το ίδιο βράδυ θα γίνει απονομή στους αθλητές της λέσχης μας για τις διακρίσεις τους το αγωνιστικό έτος 2022. Στη συνέχεια θα γίνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου θα κληρωθούν επίσης πλούσια δώρα (λαχειοφόρος). Ακολουθεί χορός με dj μέχρι το πρωί.

Κυριακή 2 Απριλίου

Την επομένη, Κυριακή 2 Απριλίου, συγκέντρωση στο ίδιο σημείο του Σαββάτου (βλ. παραπάνω) ώρα 11:00 και θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί όλες οι κατηγορίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με φυσικά ή τεχνητά εμπόδια για παιχνίδι. Η διαμόρφωση του εδάφους πάλι θα είναι ανά κατηγορίες.

Λήξη εκδήλωσης περίπου στις 15:00-16:00

*τα αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν τις διαδρομές θα πρέπει να είναι απαραιτήτως 4Χ4 χωρίς ιδιαίτερες όμως μετατροπές (συμβατικά)

**τα ωράρια υπάρχει περίπτωση να διαμορφωθούν ανάλογα με την προσέλευση των επισκεπτών όπου θα υπάρχει ενημέρωση από το Δ.Σ.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει διαδρομές για 4Χ4, πλησίον θέσης Μπαγασάκι, διαμορφώνεται καταλλήλως
Διαδρομές στα ελατοδάση της Ευρυτανίας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ