14 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

10 μετάλλια στην Κωνσταντινούπολη. Εξαιρετική παρουσία για τους αθλητές του Α.Σ. Ευρυτανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing

Σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ Άρης Τασιός θα βραβεύσει τους αθλητές στο γραφείο του 

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία των μελών του τοπικού συλλόγου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing που διεξήχθη στην Τουρκία. Οι αθλητές-τριες του Α.Σ. Ευρυτανίας κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια.

Τα χαμόγελα περισσεύουν στους κόλπους του Α.Σ. Ευρυτανίας, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και επέστρεψε με δέκα (10) μετάλλια στις βαλίτσες των αθλητών και αθλητριών του. Πιστός στο ραντεβού του με τα μεγάλα ραντεβού των πολεμικών τεχνών, ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) ταξίδεψε στην Πόλη με οκτώ αθλητές και αθλήτριες. Στους αγώνες της Κωνσταντινούπολης (12-15 Μαΐου 2022) συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 αθλητές και αθλήτριες, από 43 χώρες. Ο Α.Σ. Ευρυτανίας αναδείχτηκε κορυφαίος σύλλογος από τις ελληνικές ομάδες και 12ος στη γενική κατάταξη σε σύνολο 69 σωματείων.

Η Ζαρμακούπη Σεμέλη κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα δύο στυλ Kick Light και Light Contact Γυναικών, η Κονιαβίτη Μαρία, επίσης δύο χρυσά (στα στυλ Light Contact και Kick Light Νεανίδων, αντίστοιχα), η Μπαρμπούτη Ανδρονίκη χρυσό στο Kick Light και χρυσό Light Contact Κορασίδων, ο Μπαρμπούτης Χαράλαμπος χρυσό στο Light Contact Εφήβων, ο Ζαχαράκης Χαράλαμπος ασημένιο στο Light Contact Εφήβων, η Ασπροποταμίτη Βασιλεία χάλκινο στο Light Contact Νεανίδων, ο Τρίκκας Ηλίας ασημένιο στο Light Contact Εφήβων, ενώ η Αρωνιάδα Κωνσταντίνα, αν και κέρδισε δύο αγώνες, δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο και αναδείχτηκε 5η και στα δυο στυλ.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ. Ευρυτανίας, στους προπονητές και στα παιδιά που συμμετείχαν, για τις σπουδαίες διακρίσεις και την κατάκτηση πλήθους μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη! Ευχή μας οι αγώνες τους να στέφονται πάντα με επιτυχίες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καρπενησίου.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, Δευτέρα 23/5 και ώρα 14:00μμ, ο ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. ‘Αρης Τασιός θα βραβεύσει στο γραφείο του, τους αθλητές του kickboxing για τις τελευταίες τους επιτυχίες στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ