23 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

17 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, οι 2 από τις ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Καρπενησίου

17 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Δεκαεπτά (17) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τετραήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (5 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας (3 άτομα), της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα), της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, καθώς και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Ειδικότερα, σε (16) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα και τρίφτες κάνναβης, καθώς και φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με ναρκωτικές ουσίες.

“Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας”, τονίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ