Δραστήριος και αλληλέγγυος ο Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Eυρυτανίας

Σταθερά δραστήριος και αλληλέγγυος, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας προέβη σε δράσεις ενόψει του Πάσχα. Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι του συλλόγου προμηθεύτηκαν και δώρισαν υλικά εκτόνωσης – χαλάρωσης στο Ειδικό Νηπιαγωγείο, Ειδ. Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου και στο ΚΔΑΠ-μεΑ του δήμου Καρπενησίου, για χρήση από τα παιδιά, ενώ προσέφεραν βιβλία για τη βιβλιοθήκη του Δημ. Σχολείου Γρανίτσας Αγράφων, συνεχίζοντας τη δράση διάθεσης δωρεάν βιβλίων σε σχολεία του νομού. Επίσης, δόθηκαν τρόφιμα σε οικογένεια ΑμεΑ.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το φυλλάδιο για τον Απρίλιο (διανέμεται δωρεάν στις 25 κάθε μήνα), που επιμελείται ο σύλλογος και οι εθελοντές, και ασχολείται με θέματα της αναπηρίας. Φιλοξένησε άρθρο της υπεύθυνης συμβουλευτικής του επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΚΕΣΥ Ευρυτανίας, κας Δώρας Καλτσή, με θέμα «Τι δουλειά να κάνω;», με ενημέρωση για τα πιθανά επαγγέλματα που δύνανται να ασκήσουν τα άτομα με αναπηρία.

Ο σύλλογος κυκλοφόρησε και έκτακτο, πασχαλινό φυλλάδιο, με άρθρο της κας Μαρίας Κλέσιορα, ψυχολόγου στο ΚΔΑΠ-μεΑ του δ. Καρπενησίου με τίτλο «Μιλώ για την αναπηρία στο παιδί μου». Τον εθελοντικό σχεδιασμό των φυλλαδίων έχει αναλάβει ο Βασίλης Ιωαννίδης.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά