25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Είναι αγωνίστριες και νικήτριες μία ζωή”. Ο Αλέξης Καρδαμπίκης για τη Ντόρα Μπακογιάννη & τη Φώφη Γεννηματά

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη Φώφη Γεννηματά, που με τόλμη και αποφασιστικότητα γνωστοποίησαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ), έστειλε ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της Δευτέρας 18/10 και λίγες ώρες μετά την αναφορά της κας Μπακογιάννη ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, ο δήμαρχος έγραψε τα εξής:

«Αν και ο πολιτικός χώρος είναι συνυφασμένος με τις ανδρικές προσωπικότητες, υπάρχουν γυναίκες οι οποίες έχουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική ιστορία της χώρας μας.

Δύο τέτοιες ισχυρές κυρίες της πολιτικής είναι η Ντόρα και η Φώφη. Γυναίκες που κατάφεραν να εισχωρήσουν και να ηγηθούν στους πολιτικούς κύκλους με μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση. Γυναίκες που δεν ανέπτυξαν απλά πολιτική δράση αλλά ανέλαβαν και άσκησαν εξουσία με πάθος, αποδεικνύοντας τις ηγετικές τους ικανότητες».

«Η περιπέτεια της υγείας τους», σημείωσε ο κ. Καρδαμπίκης, «η οποία είναι πέρα και πάνω από πολιτικές και κομματικές διαφορές, θα αποδείξει για άλλη μία φορά και θα επιβεβαιώσει τον ισχυρό τους ρόλο. Είναι αγωνίστριες και νικήτριες μία ζωή και αυτή τη στιγμή είναι πολύ απασχολημένες με το να απολαμβάνουν το θέαμα της ζωής που διαρκώς ανανεώνεται οπότε δεν έχουν χρόνο για κάτι άλλο ενώ δικαιούνται πλέον να απολαύσουν το χαμόγελο του αύριο με τον κόπο του χθες!!

Η σκέψη μας κ οι ευχές μας είναι μαζί τους!!!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ