2 Δεκεμβρίου 2021

4ωρη διακοπή κυκλοφορίας στη Γέφυρα Τατάρνας, λόγω πραγματοποίησης εκδήλωσης – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω πραγματοποίησης εκδήλωσης στην Ευρυτανία, θα ισχύσουν σήμερα στη Γέφυρα Τατάρνας.

«Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Τετάρτη 29/09/2021, από ώρες 19:00 έως 23:00, λόγω εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί», σημειώνεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ειδικότερα», αναφέρει η ενημέρωση, «με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύει, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, προσωρινή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χαλκιοπούλου Ακαρνανίας – Βίνιανης Ευρυτανίας, στη θέση ‘Γέφυρα Τατάρνας’.

Η κυκλοφορά των οχημάτων, από και προς τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών (Γέφυρα Επισκοπής – Γέφυρα Τέμπλας). Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, απόψε στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στη Γέφυρα Τατάρνας το επετειακό πολυθέαμα “Ανεμος Λευτεριάς”, με ελεύθερη είσοδο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ