31 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

5ο Athens Short Film Festival

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους επιστρέφει τον Δεκέμβριο στην αίθουσα του κινηματογράφου “Μικρόκοσμος” με 13 νέες ταινίες. 
Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις κινηματογραφικές αίθουσες, το Athens Short Film Festival επιστρέφει ανανεωμένο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στην αγαπημένη αίθουσα του κινηματογράφου “Μικρόκοσμος”. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, το ASFF σας καλεί να ταξιδέψετε μέσα από τα μάτια 13 ταλαντούχων δημιουργών.

Με στόχο να προωθήσει τον ανεξάρτητο κινηματογράφο αλλά και να αποτελέσει μια ανοιχτή πλατφόρμα έκφρασης για ανερχόμενους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, το Athens Short Film Festival παρουσιάζει τόσο ταινίες μυθοπλασίας όσο και ντοκιμαντέρ. Οι 13 ταινίες του φετινού Φεστιβάλ άλλοτε βάζουν στο επίκεντρο κοινωνικά, πολιτικά και έμφυλα θέματα κι άλλοτε καταπιάνονται με τα προσωπικά διλήμματα ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο μουσικά βίντεο, animation και πειραματικές ταινίες μικρού μήκους, το ASFF 2022 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κινηματογραφικών ειδών φέρνοντας ταυτόχρονα δημιουργίες εκκεντρικής αισθητικής.

Στόχος είναι το 5ο Athens Short Film Festival να αποτελέσει το εναρκτήριο σημείο για την επέκταση του Φεστιβάλ χρονικά αλλά και καλλιτεχνικά μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το σινεφίλ κοινό.

Το Athens Short Film Festival διοργανώνεται από το 2018 από τη HF Productions, μια διεθνή εταιρεία διοργάνωσης 24 κινηματογραφικών φεστιβάλ ταινιών σε 15 χώρες. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το Φεστιβάλ έχει αναδείξει περισσότερους από 100 καλλιτέχνες από περίπου 30 χώρες. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ. 

Από 2022-12-02
Εισιτήρια: 6€
Χώρος: Μικρόκοσμος Filmcenter / Ν. Κόσμος – Κουκάκι
Πολη: ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία: 02/12/2022 / Ώρα: 18:00

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy