Το “τσίκνισαν” στην Κοσμά Αιτωλού, παρά το τσουχτερό κρύο… Η εκδήλωση του Δήμου Καρπενησίου για την Τσικνοπέμπτη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το “τσίκνισαν” στην Κοσμά Αιτωλού, παρά το τσουχτερό κρύο… Η εκδήλωση του Δήμου Καρπενησίου για την Τσικνοπέμπτη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον τρόπο που «επιτάσσει» το έθιμο, γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη στο Καρπενήσι, όπου δεκάδες πολίτες αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καρπενησίου.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, στην οδό Κοσμά Αιτωλού, με τους δρόμους να γεμίζουν μυρωδιές από τα κρεατικά που ψήνονταν στα κάρβουνα. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν δωρεάν σουβλάκια, λουκάνικο και κρασί σε ένα γιορτινό σκηνικό, ενώ η μουσική έδινε τον ρυθμό και συμπλήρωνε την εορταστική ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα