Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, έπειτα από μάχη με προβλήματα υγείας.
Η Καίτη Κωνσταντίνου έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό μέσα από την ερμηνεία της στη τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», όπου ενσάρκωσε τη «Σωσώ».
Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του ALPHA, «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», όπου υποδύθηκε την «Αλέξις Βροντάκη».
Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ.
Είχε εργαστεί επίσης και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη θεατρική παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης.