Ημερομηνία

Σχολικά σακίδια γεμάτα αγάπη. Πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς από τον σύλλογο “Μαζί για τον Συνάνθρωπο”

Σε μια ακόμη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προχώρησε ο Σύλλογος «Μαζί για τον Συνάνθρωπο», διοργανώνοντας πρόσφατα εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ελβετία, στο Καρπενήσι.

Ο χώρος «πλημμύρισε» από σχολικά είδη, τα οποία συγκεντρώθηκαν με σκοπό να διανεμηθούν σε μαθητές της περιοχής, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δράση του Συλλόγου είχε έντονο συμβολισμό, καθώς υπογράμμισε την αξία της συλλογικότητας και της έμπρακτης στήριξης προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς, η συμμετοχή του κόσμου ανέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η κοινωνία της Ευρυτανίας διακρίνεται από αλληλεγγύη και διάθεση για προσφορά.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου, η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, χαρακτηρίζοντάς την ως «μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς που αγγίζει την καρδιά όλων».

Η ίδια ευχήθηκε στους μαθητές και στους γονείς τους υγεία, πρόοδο και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που φέρνει κάθε εκπαιδευτικό έτος, τονίζοντας ότι η παιδεία αποτελεί το πολυτιμότερο εφόδιο για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα