Ημερομηνία

Με πείσμα και θέληση για διακρίσεις, ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους κολυμβητές από το Καρπενήσι – Ξεχωρίζει ο Άγγελος Κωστής

Με πείσμα και θέληση για διακρίσεις, ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους κολυμβητές από το Καρπενήσι – Ξεχωρίζει ο Άγγελος Κωστής

Με την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου να ανοίγει στις αρχές Νοεμβρίου στη Λαμία, οι κολυμβητές του Καρπενησίου έδωσαν το πρώτο φετινό τους αγωνιστικό στίγμα στην 1η Ημερίδα Επιδόσεων σε 25άρα πισίνα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εδώ και πολύ καιρό, μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου, οι πέντε αθλητές του Βαγγέλη Λελούδη συνεχίζουν με συνέπεια την προετοιμασία τους στη γειτονική Λαμία, αποδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία πως η έλλειψη εγκαταστάσεων δεν εμποδίζει την προσήλωση και την εξέλιξή τους.

Φέτος, οι Παναγιώτης Κωτσοκάλης, Αρετή Φραγκαλίου, Μελίνα Κοτσιμπού και Δανάη Παππά αγωνίζονται με τα χρώματα της Αναγέννησης Λαμίας, ενώ ο Άγγελος Κωστής πραγματοποίησε τη μεγάλη του μεταγραφή στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας με σταθερή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Κωστής μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της σεζόν, πετυχαίνοντας επιδόσεις που τον φέρνουν στην πρώτη θέση πανελλαδικά στα αγωνίσματα των 50μ. και 100μ. πρόσθιο, στην κατηγορία Εφήβων (25άρα πισίνα), επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για μία σεζόν υψηλών στόχων.

Ωστόσο, κοινή επιθυμία όλων παραμένει μία: η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Καρπενησίου. Η καθημερινή μετακίνηση και η ταλαιπωρία που συνεπάγεται η απουσία μίας βασικής αθλητικής υποδομής συνεχίζει να αποτελεί τροχοπέδη.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα