Έφθασε στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο ΠΑΣ Λαμία, μετά από Λεβαδειακό & Παναιτωλικό – Στην αποστολή ο Γυφτομήτρος (ΦΩΤΟ)

Έφθασε στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο ΠΑΣ Λαμία, μετά από Λεβαδειακό & Παναιτωλικό – Στην αποστολή ο Γυφτομήτρος (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΣ Λαμία είναι η τρίτη ομάδα της α’ εθνικής κατηγορίας που αφίχθη στο Καρπενήσι για προετοιμασία, μετά τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό.

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Ιουλίου, οι Φθιωτοί βρίσκονται επί ευρυτανικού εδάφους, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή 19/7, δηλαδή μία ημέρα παραπάνω από ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση, ενώ θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι (Αθλητικό Κέντρο) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Μετά την επιστροφή της στη Λαμία, η ομάδα θα αναχωρήσει (την Κυριακή 21/7) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7, όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στο λεωφορείο με προορισμό το Καρπενήσι, μπήκαν οι: Raton, Σουρδής, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ντεντάκης, Σιμόνι, Δοϊρανλής, Βιτλής, Σαραμαντάς, Βλαχομήτρος, Τερεζίου, Mekic, Andrade, Furtado, Nunez, Lake, Αθανασακόπουλος. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Κώστας Γυφτομήτρος, ως μέλος της Κ18 της Λαμίας, μαζί με τους: Καψαλιάρη, Μπράνη, Νικολόπουλο, Μαργαρίτη, Καψάλη, Ζαλοκώστα, Τσιάκα.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα