Σοκ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία: Πέθανε ο Ταξίαρχος Χρήστος Μουτσώκος, που υπηρέτησε για χρόνια στην Αστυν/κή Δ/νση Ευρυτανίας

Σοκ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία: Πέθανε ο Ταξίαρχος Χρήστος Μουτσώκος, που υπηρέτησε για χρόνια στην Αστυν/κή Δ/νση Ευρυτανίας

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας

Σοκ έχει προκαλέσει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Διευθυντή της, Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου. Ο άτυχος επικεφαλής βρισκόταν σε άδεια και δεν απαντούσε στις κλήσεις της κόρης του, η οποία, ανήσυχη, ζήτησε τη συνδρομή της Υπηρεσίας. Αστυνομικοί συνάδελφοι έφτασαν στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν νεκρό στο σαλόνι, πιθανότατα λόγω ανακοπής καρδιάς.

Ο Χρήστος Μουτσώκος, 56 ετών, ήταν γνωστός για την ενεργητικότητα και τις επιτυχίες του στην υπηρεσία. Είχε υπηρετήσει με εξαιρετικές επιτυχίες στην Ευρυτανία για πολλά χρόνια, στην Ασφάλεια Καρπενησίου, επίσης διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας, όσο και ως Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Στην καριέρα του είχε αναλάβει επίσης τη διεύθυνση της Δ.Α. Ευρυτανίας προτού επιστρέψει στη Λαμία, υπηρετώντας στο υπαρχηγείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Μουτσώκος ανέλαβε τη θέση του διευθυντή στη Δ.Α. Φθιώτιδας, θέση που κατείχε έως τη στιγμή του θανάτου του. Η απροσδόκητη απώλειά του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τους συναδέλφους του σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία αλλά και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα.

Τα “ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ” εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα