Άνοιξε το παζάρι του Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι – Μέχρι πότε θα διαρκέσει, τι διαθέτουν οι έμποροι

Άνοιξε το παζάρι του Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι – Μέχρι πότε θα διαρκέσει, τι διαθέτουν οι έμποροι

Κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στον ΟΑΕΔ, από το τέρμα της οδού Παπανικολάου στη διασταύρωση με τον περιφερειακό, πραγματοποιείται και φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη του Προφήτη Ηλία Καρπενησίου.

Το παζάρι ξεκίνησε επίσημα από την Τρίτη 30 Ιουλίου και θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024.

Επιτρεπόμενα είδη προς πώληση είναι, μεταξύ άλλων, λευκά είδη, εκκλησιαστικά αντικείμενα, καλλυντικά, τρόφιμα, βιβλία, μικροεργαλεία, είδη pet-shop, είδη λαϊκής τέχνης, είδη δώρων και διακόσμησης, είδη οικιακής χρήσης – υαλικά, είδη ένδυσης – υπόδησης, παιδικά παιχνίδια, παραδοσιακά προϊόντα, νωπά και αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, παραδοσιακά γλυκά, μέλι, παγωτά, ποπ κορν, μαλλί γριάς, λουκουμάδες κ.α.

Τα έξοδα της φετινής εμποροπανήγυρης για τον Δήμο Καρπενησίου άγγιξαν τις 24.000 ευρώ, εκ των οποίων 7.750 ευρώ αφορούν στην ηλεκτροδότηση (ανάδοχος με έδρα το Καρπενήσι) και 16.120 ευρώ στην κατασκευή των παραπηγμάτων (ανάδοχος από την Άρτα). Ο Δήμος Καρπενησίου αναμένει φέτος αυξημένα έσοδα, καθώς η μείωση των τιμών των παραπηγμάτων (έως και -40%) οδήγησε σε αυξημένο ενδιαφέρον από τους εμπόρους, εκ των οποίων δεν είναι λίγοι όσοι έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρυτανία με την πραμάτειά τους.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα